Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

Betalingen en declaraties
In de meeste gevallen krijgt u de rekening van ons via Infomedics. Dit betekent dat u de rekeningen van Infomedics ontvangt en niet van onze tandartspraktijk. Infomedics verstuurt en int onze rekeningen. Dit scheelt ons niet alleen werk, maar het scheelt u ook, want u hoeft dan niet zelf de rekening te declareren. U ontvangt alleen een eventuele (rest)nota voor de kosten die niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden of voor het deel van de rekening dat niet vergoed wordt.

Ouder dan 18 jaar en alleen basisverzekering
Bent u ouder dan 18 jaar zonder een aanvullend tandartsverzekering, dan kunt u de behandeling niet op rekening laten zetten. Wij verzoeken u direct na de behandeling af te rekenen. U kunt bij ons pinnen.

Uw zorgrekening

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 - 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.