Behandelingen – Tandheelkundig Team Beijum – Groningen

Behandelingen

Wij bieden vrijwel alle tandheelkundige zorg die u voor het gezond houden van uw mond nodig hebt. Wij proberen ons vooral te richten op het voorkomen van problemen in de mondholte en de preventie van vervolgschade. Naast de bekende zaken als periodieke controle en het vullen of trekken van tanden en kiezen, kunt u bij ons o.a. ook terecht voor esthetische tandheelkunde, uitgebreide rehabilitatie van gebitten, het maken van kronen, bruggen en protheses (ook op implantaten) en de behandeling van vroegtijdige gebitsslijtage (erosie).

Onze vullingen zijn van wit kunststof, wij maken geen gebruik van amalgaam. Sommige behandelingen (bv. implantaten) kunnen in overleg met u worden doorverwezen naar een specialist of een collega in de buurt die zich op deze specifieke soort behandeling heeft toegelegd.

De behandelplannen zijn altijd patiënt gericht. We zullen altijd in samenspraak met u de voor u beste behandeling kiezen. Indien er meerdere mogelijkheden zijn, dan zullen we u hierover informeren om dan samen met u tot een keuze komen.

Hieronder vindt u in het kort de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u meer informatie over één van deze behandelingen, dan kunt u hierop klikken.

Gebitscontroles
Tandsteen verwijdering en polijsten
Sealen (ter voorkoming van gaatjes)
Bleken
Vullingen
Wortelkanaalbehandelingen (zenuwbehandelingen)
Kronen (ook op implantaten)
Bruggen
Facings
Prothesen (ook op implantaten)
Parodontitis behandeling
Trauma (uitgeslagen-, afgebroken tand)
Trekken van tanden en kiezen